Privacy verklaring

Privacy verklaring

Welke informatie verzamelen wij?

We verzamelen informatie van u wanneer u een bestelling plaatst of zich abonneren op onze nieuwsbrief. Bij het bestellen of het registreren op onze site, in voorkomend geval, kan u gevraagd worden om je in te voeren: naam, e-mailadres, postadres ... U mag echter wel, bezoek onze website anoniem.

Wat doen we gebruik maken van uw gegevens voor?

Elk van de informatie die wij van u verzamelen kan worden gebruikt in een van de volgende manieren:

Om transacties te verwerken

Uw informatie, publieke of particuliere, zal niet worden verkocht, geruild, overgedragen, of aan een ander bedrijf om welke reden dan ook, zonder uw toestemming, anders dan voor het uitdrukkelijke doel van het leveren van het gekochte product of de dienst gevraagd.

Om periodieke e-mails versturen

Het e-mailadres u voor de orderverwerking, worden uitsluitend gebruikt om u informatie en updates met betrekking tot uw bestelling.

Hoe kunnen we uw informatie te beschermen?

Wij implementeren een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te behouden wanneer u een bestelling plaatst of in te voeren, in te dienen, of toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Wij bieden het gebruik van een beveiligde server. Alle geleverde gevoelige / krediet informatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL) technologie en vervolgens gecodeerd in onze Payment gateway providers databank alleen toegankelijk door de geautoriseerde met speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen, en zijn verplicht om? Houd de informatie vertrouwelijk.
Na een transactie, uw prive-informatie (credit cards, sofi-nummers, financiën, etc.) niet zal worden opgeslagen op onze servers.

Hebben we enige informatie aan derden?

Wij verkopen, verhandelen of anderszins uw persoonlijk identificeerbare informatie over te dragen aan derden. Dit geldt niet voor vertrouwde derde partijen die ons helpen bij de exploitatie van onze website, het uitvoeren van onze activiteiten, of onderhoud u, zolang deze partijen overeenkomen om deze informatie geheim te houden. Wij kunnen ook uw informatie vrijgeven als wij geloven dat vrijgave geschikt is om te voldoen aan de wet, onze site beleid af te dwingen, of ter bescherming van ons of anderen rechten, eigendommen of veiligheid. Echter, niet-persoonlijk identificeerbare bezoeker informatie aan andere partijen voor marketing, reclame, of andere toepassingen worden verstrekt.

California Online Privacy Protection Act Compliance

Omdat wij waarde hechten aan uw privacy hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om te voldoen aan de California Online Privacy Protection Act. We zullen daarom uw persoonlijke gegevens niet aan derden verspreiden zonder uw toestemming.

Childrens Online Privacy Protection Act Compliance

We zijn in overeenstemming met de eisen van COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), hebben we geen informatie van iemand te verzamelen onder de 13 jaar. Onze website, producten en diensten zijn allemaal gericht op mensen die ten minste 12 jaar of ouder.

Alleen Online Privacy Policy

Deze online privacy policy geldt alleen voor informatie verzameld via onze website en niet op informatie verzameld offline.

uw toestemming

Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met onze websites privacybeleid.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als we besluiten om ons privacybeleid te wijzigen, zullen wij deze wijzigingen op deze pagina en / of bij te werken onder de Privacy Policy wijzigingsdatum.