Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpt produkten genom vår postorder, call center, eller hemsida och det är inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum.

Innan han återvände varor, kontakta oss först för att diskutera de frågor du har 90% av den tid som vi kan reda ut problemet, utan att du behöver skicka något tillbaka.

Återgång politik
Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Smutsiga poster kommer att returneras till kunden, utan utvärdering.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom bör alla paket skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig. När vi har fått tillbaka varan, skickar vi din begärda utbyte objekt tillbaka till dig utan att ta ut några extra fraktavgifter.

När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

Utbyten
Vi kommer att acceptera utbytet för ett fel storlek eller färg inom några dagar från det ursprungliga fakturadatum. Vänligen kontakta oss med din ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.If du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva returnera dina varor för återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny beställning för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.v

Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

För Annullering
Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 24-48 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

NOTERA:
För följande status, kan vi inte ge dig en avkastning eller utbyte. Hoppas du kan uppmärksamma denna punkt.

Först, om du får dina varor, du upptäcker att du inte gillar stilen och vill göra en förändring. I detta tillstånd, kan vi inte ge dig ett utbyte.

För det andra, om vi verkligen leverera objekten beroende på storlek, färg och leveransadress du uppger för oss, vi kan inte ge dig en avkastning heller. Så väljer rätt storlek och färg du behöver och ge oss rätt leveransadress.

För det tredje, om objekten är skadade av mänskliga handlingar eller externa faktorer, är vi inte ansvariga för utbytet.