Verzenden & retouren

Verzending

Terugkeer & Uitwisseling

Vanwege het feit dat onze producten worden gekocht via het internet, kan niet van tevoren geprobeerd op en worden gekocht ter plaatse ongezien, hebben we de volgende terugkeer en uitwisseling beleid voor de klantenservice doeleinden. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met uw selectie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw selectie, onze terugkeer en uitwisseling beleid is als volgt:

Voor Returns:

Rendement kan terug binnen de 7 dagen worden toegezonden na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat verkerend. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. Zoals voor het retourneren juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Voor Ruilen:

We accepteren alleen uitwisselingen voor nieuwe en nooit gebruikt items met alle toebehoren en verpakking. Gelieve terug te sturen de items binnen 7 dagen na ontvangst. Alle retouren moeten worden verzekerd, uitwisselingen zullen worden verzonden binnen 5-7 dagen na de terugkeer is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Belangrijke mededeling:

1. Hoewel we 100% probleemloos terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.

2. Neem contact op met onze klantenservice eerste om het retouradres te krijgen.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als de geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet origineel postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.